00:00 uur 29-05-2024

Lenovo staat op de 10e plaats in het rapport Gartner® Supply Chain Top 25 voor 2024

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Lenovo is opnieuw op de ranglijst terechtgekomen van de Gartner Supply Chain Top 25 voor 2024, en staat op de tiende plaats in deze lijst van internationale bedrijven met uitzonderlijke toeleveringsketens. De Gartner Supply Chain Top 25 is een gerenommeerde jaarlijkse ranglijst van ‘s werelds superieure toeleveringsketens. Op basis van gegevens over financiële en sociale verantwoordelijkheid en de opinie van de gemeenschap viert en profileert het rapport Gartner Supply Chain Top 25 voor 2024 die bedrijven die uitmuntendheid vertonen in supply chain management.

De afgelopen twaalf maanden heeft Lenovo zijn focus op belangrijke gebieden in zijn toeleveringsketen geïntensiveerd, waaronder beveiliging, digitale transformatie en ecologische duurzaamheid, naast de mondiale/lokale aanpak van het bedrijf om te zorgen voor meer efficiëntie en betere klantresultaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Gill

Director Global Media Relations, Campaigns & Corporate Content

Corporate Marketing Group +44 (0)7917 437 532

sgill@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr