06:47 uur 29-05-2024

Hitachi en Google Cloud kondigen een strategisch partnerschap aan om innovatie en productiviteit te versnellen met generatieve AI

Hitachi gaat Gemini-modellen en Vertex AI gebruiken om ondernemingen te helpen de bedrijfsprestaties te verbeteren

SANTA CLARA, Calif. & SUNNYVALE, Calif. & TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Hitachi, Ltd. (TSE:6501) en Google Cloud hebben vandaag een meerjarig partnerschap aangekondigd om de bedrijfsinnovatie en -productiviteit te versnellen met generatieve AI. Hitachi zal een nieuw bedrijfsonderdeel opzetten die zich richt op het helpen van bedrijven bij het oplossen van industriële uitdagingen met Gemini-modellen, Vertex AI en andere cloudtechnologieën, en zal ook gebruik maken van de AI van Google Cloud om zijn eigen producten en diensten te verbeteren. Door middel van het samenwerkingsverband zal Hitachi de groei van Lumada, zijn digitale kernactiviteit, verder versnellen en de operationele efficiëntie van de Hitachi Group bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Ryan Styrk

Google Cloud Communications

styrk@google.com

Mika Oh

Corporate Communications, Digital Systems & Services, Hitachi, Ltd.

koho@itg.hitachi.co.jp

Ruchi Mahna Chowdhury

Corporate Communications GlobalLogic

ruchi.chowdhury@globallogic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr