12:23 uur 27-05-2024

WETEX 2024 ontvangt aanvragen voor deelnemers en exposanten van over de hele wereld

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– DEWA (Dubai Electricity & Water Authority) krijgt de eerste aanvragen binnen van exposanten en bedrijven om deel te nemen aan de 26e editie van de WETEX (Water, Energy, Technology & Environment Exhibition). DEWA organiseert WETEX van 1 tot 3 oktober 2024 in het Dubai World Trade Centre.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240526633064/nl/

WETEX 2024 receives applications for participants and exhibitors from all over the world (Photo: AETOSWire)

WETEX 2024 receives applications for participants and exhibitors from all over the world (Photo: AETOSWire)

WETEX is een belangrijk evenement in de sectoren van duurzaamheid, energie, water, smart cities, ontwikkeling van duurzaam vastgoed, groene mobiliteit en vele andere. Belangrijke lokale en internationale bedrijven uit de overheidssector en privésectoren willen graag elk jaar aan de expo deelnemen omdat het een ideaal platform biedt voor bedrijven, investeerders en bezoekers om meer te weten te komen over de nieuwste innovaties, oplossingen en technologieën in deze sectoren, om expertise en ervaringen uit te wisselen, om akkoorden te sluiten en partnerschappen op te bouwen, maar ook om de marktbehoeften te identificeren, investeringskansen in lokale en regionale markten te verkennen, en duizenden exposanten, deelnemers, ambtenaren en beslissingnemers te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
Dubai Electricity & Water Authority

+971552288228

shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr