09:28 uur 24-05-2024

‘S WERELDS MEEST ICONISCHE ROCKBAND, THE ROLLING STONES, GEEFT LAATSTE CONCERT IN NOORD-AMERIKA IN DE THUNDER RIDGE NATURE ARENA

RIDGEDALE, Mo.–(BUSINESS WIRE)– Bass Pro Shops Big Cedar Lodge kondigde vandaag aan dat op 21 juli de Ozarks zullen rocken zoals de oude heuvels, valleien en meren nog nooit hebben gedaan. The Rolling Stones, ‘s werelds grootste rock-and-roll band, zullen op die datum de Thunder Ridge Nature Arena in de schijnwerpers zetten voor het laatste optreden van hun afsluitende Noord-Amerikaanse tournee.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240523568337/nl/

Rendering of Thunder Ridge Nature Arena (Graphic: Business Wire)

Rendering of Thunder Ridge Nature Arena (Graphic: Business Wire)

Het concert belooft een van de meest gedenkwaardige en langverwachte concerten ooit te worden in een samenspel tussen ‘s werelds beste Rock-and-Roll Band en het meest adembenemende en ontzagwekkende openlucht amfitheater in heel Noord-Amerika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Yeager
breakwhitelight (voor Thunder Ridge Nature Arena)
jim@breakwhitelight.com
818-264-6812

Check out our twitter: @NewsNovumpr