01:00 uur 23-05-2024

Nieuwste serie van Mouser verkent zonale architecturen voor SDV’s (Software-Defined Vehicles)

DALLAS & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Nu elektronica in de automobieltechnologie niet meer weg te denken is, hebben ontwerpers hun toevlucht genomen tot zonale architectuur om de efficiëntie binnen individuele subsystemen te maximaliseren en tegelijk voor een eenvoudiger beheer van de hardware- en softwarestacks voor de hele wagen mogelijk te maken. Mouser Electronics, Inc., de erkende mondiale verdeler met de nieuwste elektronische onderdelen en industriële automatiseringsproducten, kondigde vandaag de nieuwste serie aan van haar Empowering Innovation Together (EIT) technologieserie, die de voordelen onderzoekt van zonale architecturen en de verbeterde connectiviteitsfuncties die het aan SDV’s (software-defined vehicles) levert. Deze EIT-serie gewijd aan technische inhoud verkent ontwerpconcepten, virtualisering en toekomstige usecases voorzien van zonale architecturen om toekomstige innovaties in de automobielsector te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240522922493/nl/

This installment of the Empowering Innovation Together (EIT) content series explores design concepts and future use cases enabled by zonal architectures, driving future automotive innovations. (Photo: Business Wire)

This installment of the Empowering Innovation Together (EIT) content series explores design concepts and future use cases enabled by zonal architectures, driving future automotive innovations. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Kevin Hess, Mouser Electronics

Senior vicevoorzitter marketing

+1 (817) 804-3833

Kevin.Hess@mouser.com

Voor persvragen neemt u contact op met:

Kelly DeGarmo, Mouser Electronics

Manager bedrijfscommunicatie en mediarelaties

+1 (817) 804-7764

Kelly.DeGarmo@mouser.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr