13:00 uur 23-05-2024

Kinaxis geselecteerd als supply chain-orkestratieoplossing door Intercos Group

Toonaangevend Italiaans cosmeticabedrijf wil volledige transparantie verkrijgen in zijn wereldwijde toeleveringsketen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), een wereldleider op het gebied van end-to-end supply chain-orkestratie, heeft vandaag aangekondigd dat Intercos Group, een van de vooraanstaande contractfabrikanten voor cosmetica, gekozen heeft voor Kinaxis om te voorzien in volledige zichtbaarheid en transparantie in de hele toeleveringsketen.

Met 16 productiefabrieken, 11 onderzoekscentra en 16 commerciële kantoren wereldwijd vereist de complexiteit van de toeleveringsketen van het bedrijf een unieke aanpak om vraag en aanbod in evenwicht te brengen. De end-to-end differentiatie van Kinaxis zal het cosmeticabedrijf in staat stellen zijn verkoop- en operationele planningsprocessen te verfijnen en een betere grip op zijn toeleveringsketen te krijgen, zelfs tijdens perioden van volatiliteit of verstoring van de vraag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr