13:00 uur 21-05-2024

Toonaangevend farmaceutisch bedrijf kiest Kinaxis om problemen met de toeleveringsketen op te lossen

Kinaxis zorgt voor een efficiëntere toeleveringsketen voor Serviers portfolio van levensreddende geneesmiddelen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® Inc. (TSX: KXS), een internationale leider op gebied van orchestratie van end-to-end toeleveringsketens, heeft vandaag aangekondigd dat Servier, een wereldwijde onafhankelijke farmaceutische groep, Kinaxis heeft gekozen voor een radicale verandering in de planning van de toeleveringsketen. Kinaxis wil hiermee haar levensreddende geneesmiddelenportfolio sneller op de markt brengen.

Servier is een van ‘s werelds meest vooraanstaande farmaceutische bedrijven met bijna 22.000 medewerkers en een aanwezigheid in 150 landen. Het bedrijf levert geneesmiddelen voor kanker, diabetes en immuun-, neuropsychiatrische, hart- en vaatziekten en veneuze aandoeningen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Servier:
presse@servier.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr