00:35 uur 21-05-2024

Lenovo versterkt volgende generatie Copilot+ pc’s met nieuwste Yoga Slim 7x en ThinkPad T14s Gen 6

MORRISVILLE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Lenovo de Lenovo Yoga Slim 7x en Lenovo ThinkPad T14s van de 6e generatie gelanceerd. Dit zijn de eerste Copilot+ pc’s van de volgende generatie die worden aangedreven door Snapdragon® X Elite. Nu de pc-industrie een nieuwe fase van het tijdperk van kunstmatige intelligentie ingaat, is Lenovo klaar om nieuwe niveaus van personalisatie in personal computing aan te bieden voor zijn pc-portfolio. Deze Copilot+ pc’s bieden een combinatie van intelligente software voor lokale taakverwerking en een verhoogde productiviteit, creativiteit en beveiliging, en zorgen zo voor een geheel nieuwe interactieve pc-ervaring. Lenovo breidt zijn al uitgebreide portfolio van AI-ready apparaten, software en geoptimaliseerde diensten uit met twee nieuwe laptops voor consumenten en zakelijke gebruikers: de Lenovo Yoga Slim 7x en de Lenovo ThinkPad T14s Gen 6.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240520878996/nl/

Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 (Photo: Business Wire)

Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adrian Horne, adrianhorne@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr