19:11 uur 17-05-2024

REPLY: MLFRAME REPLY integreert een nieuwe benadering van analyse en modellering van kennisbestanden om conversationele modellen te creëren en te specialiseren

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Tijdens het jaarlijkse Reply Xchange evenement, gewijd aan innovatie en nieuwe technologieën, introduceerde Reply de nieuwste release van MLFRAME Reply , een kader van generatieve artificiële intelligentie voor het beheren van heterogene kennisbestanden. De nieuwe versie omvat een nieuwe benadering van het analyseren en modelleren van de kennisbestanden die worden gebruikt om op generatieve AI gebaseerde conversationele modellen te creëren en te specialiseren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240517799394/nl/

MLFRAME Reply Integrates a New Approach to Analysis and Modelling of Knowledge Bases to Create and Specialise Conversational Models (Photo: Reply)

MLFRAME Reply Integrates a New Approach to Analysis and Modelling of Knowledge Bases to Create and Specialise Conversational Models (Photo: Reply)

Deze innovatieve benadering van kennisbeheer maakt de ontwikkeling mogelijk van meer geavanceerde conversationele modellen, die in staat zijn om ingewikkelde conversaties te ondersteunen en relaties tussen gelijkaardige concepten in het kennisbestand te herkennen, zonder dat specifieke training over deze verbindingen nodig is.

Verder zorgt het toepassen van MLFRAME Reply op de modellering van kennisbestanden voor een snelle conceptuele voorstelling van een specifiek kennisdomein, wat de organisatie en analyse van grote volumes heterogene en vaak onbegrijpelijke gegevens aanzienlijk verbetert. Het gebruik van grafiekmodellen zorgt niet alleen voor de definiëring van informatiestructuur door de belangrijkste knooppunten en relaties aan te geven, waardoor het uitvoeren van een analyse efficiënter wordt, maar het automatiseert ook de toewijzing van belangrijke onderwerpen, waardoor minder handmatige interventies nodig zijn voor het opschonen en reviseren van gegevens voor de training van algoritmes die de conversationele modellen onderschragen.

MLFRAME Reply, geconceptualiseerd en ontwikkeld door Machine Learning Reply — gespecialiseerd in services en oplossingen op basis van artificiële intelligentie — maakt gebruik van een eigen methodologie voor toonaangevende AI-technologieën voor de analyse van databases, training van algoritmes en beoordeling van resultaten om snel generatieve conversationele modellen te creëren die van toepassing zijn op specifieke bedrijfskennisdomeinen. Dankzij MLFRAME Reply is het voortaan mogelijk om de component “artificiële intelligentie” te activeren, die aan de grondslag ligt van de nieuwe generatie “mensachtige” interactiesystemen, zoals digitale assistenten of digitale mensen.

Aan de hand van de nieuwste functies biedt MLFRAME Reply een nog meer omvattende ondersteuning in alle fasen van de ontwikkeling en training van conversationele systemen: van het creëren van een robuust kennisbestand binnen een kennisdomein en via invoering van modellen tot de training en daaropvolgende optimalisatie van algoritmes aan de hand van de meest geschikte technieken, in functie van de complexiteit van elke case.

Voor meer informatie over MLFRAME Reply en de oplossingen op basis van generatieve AI aangeboden door Reply, gaat u naar:

www.ai.reply.com

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten ondersteunen om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale services. www.reply.com

Machine Learning Reply

Machine Learning Reply is een bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in het verstrekken van AI-services en oplossingen om haar klanten te begeleiden naar digitalisering teneinde hen te helpen concurrentiëler en meer door gegevens aangestuurd te worden via Smart Analytics, Machine Learning en Artificiële Intelligentie. Dankzij expertise in diep leren, machinevisie, NLP en voorspellende modelvorming, helpt het bedrijf haar klanten om hun activiteiten te versterken door hen zeer ervaren, toegewijde ontwikkelingsteams ter beschikking te stellen. www.machine-learning.reply.it

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr