07:56 uur 17-05-2024

FPT behoort voortaan tot de top 50 van IT-servicesbedrijven van Azië

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– Het internationale IT-technologiebedrijf FPT Corporation werd gerangschikt bij de top 50 van IT-servicesbedrijven van Azië en wereldwijd bij de top 150 op basis van omzet, volgens Gartner Market Share: Services, Worldwide, 2023. Dit onderscheidt FPT als het eerste tech-bedrijf met hoofdzetel in Vietnam dat deze mijlpaal bereikt, wat het engagement van de onderneming aantoont om haar wereldwijde klantenbestand uit te breiden en volledige end-to-end services en oplossingen aan te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240515254135/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Volgens het rapport van Gartner® Market Share: Services, Worldwide genereerde FPT in 2023 meer dan USD 1 miljard omzet via haar internationale IT-services. De onderneming staat nu op de 44e plaats in Azië, 8 plaatsen hoger in vergelijking met vorig jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (Ms.)

FPT Software

PR-manager

MCP.PR@fpt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr