20:51 uur 15-05-2024

Reply leidt de adoptie van M365 Copilot en introduceert de immersieve M365 Copilot-ervaring op de Milan Xchange 2024

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, met zijn bedrijf WM Reply, wil in samenwerking met Microsoft de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot volledig benutten en promoten. Daarom zal het bedrijf het transformatieve potentieel ervan laten zien tijdens het Milan 2024 Xchange-evenement op 15 en 16 mei door middel van een live immersieve ervaring.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240515402859/nl/

Reply, with its company WM Reply, has collaborated with Microsoft to fully harness and promote the capabilities of Microsoft 365 Copilot. As a partner in Microsoft’s Early Access Program (EAP), Reply has leveraged its extensive experience and insights to assist organisations in achieving early successes with Copilot. This collaboration aims to tailor Copilot solutions to specific business needs, from automating routine tasks and enhancing data security to accelerating app development and improving collaboration. (Graphic: Business Wire)

Reply, with its company WM Reply, has collaborated with Microsoft to fully harness and promote the capabilities of Microsoft 365 Copilot. As a partner in Microsoft’s Early Access Program (EAP), Reply has leveraged its extensive experience and insights to assist organisations in achieving early successes with Copilot. This collaboration aims to tailor Copilot solutions to specific business needs, from automating routine tasks and enhancing data security to accelerating app development and improving collaboration. (Graphic: Business Wire)

Als partner in het Early Access Program (EAP) van Microsoft zet Reply zijn uitgebreide ervaring en inzichten in om organisaties te helpen bij het behalen van vroege successen met Copilot. Dit partnerschap is gericht op het op maat maken van Copilot-oplossingen voor specifieke bedrijfsbehoeften en omvat het automatiseren van routinetaken en het verbeteren van gegevensbeveiliging. Apps worden sneller ontwikkeld waarbij de samenwerking wordt bevorderd. Organisaties worden geholpen bij het implementeren en maximaliseren van de mogelijkheden van Copilot aan de hand van een aangepast stappenplan, ontwikkeld in samenwerking met Microsoft.

Reply begrijpt het belang van adoptie en heeft een aanpak in vijf stappen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de voordelen van Copilot M365 toegankelijk zijn voor een breed zakelijk publiek. Deze aanpak sluit aan bij de visie van Microsoft AI Lab en richt zich op het effectief integreren van Copilot in de dagelijkse activiteiten. Het onderstaande Copilot volwassenheidsmodel kader helpt klanten bij het beoordelen van hun huidige en gewenste situatie met Copilot, en bij het in kaart brengen van de hiaten en de acties die nodig zijn om hun doelen te bereiken:

  1. Aanpakken – De kunst van het mogelijke onderzoeken, technische gereedheid en afstemmen op de bedrijfsstrategie.
  2. Beoordelen – Plan een proefproject en neem early-adopters mee op een reis met kwalitatieve en kwantitatieve metingen. Stel aan de hand van de resultaten een business case en uitvoeringsplan op.
  3. Adopteren – Start een CoE voor Copilot. Laat de belangrijkste boodschappen landen en geef training met behulp van een scenario-/functiespecifieke aanpak.
  4. Insluiten – Maak van Copilot business een gewoonte bij uw organisatie. Zorg voor een dynamisch licentiebeheer en blijf op de hoogte van nieuwe functies.
  5. Uitbreiden – Maak copilot breder toepasbaar.

Immersieve kennismaking op Milan Xchange

Reply’s Xchange wordt jaarlijks gehouden en brengt technologieleiders en vernieuwers samen om de nieuwste digitale oplossingen en strategieën te verkennen. Dit jaar debuteert Reply met de “AI-Scape Room“, een meeslepende virtuele escape room-ervaring ontwikkeld door WM Reply en aangedreven door Microsoft Copilot voor Microsoft 365. De presentatie laat zien hoe Copilot de productiviteit, veiligheid en samenwerking binnen bedrijfsprocessen verbetert door middel van geavanceerde AI-integratie.

De AI-Scape Room is ontworpen om teamwerk en communicatie te bevorderen terwijl deelnemers samenwerken om puzzels en uitdagingen op te lossen met AI-gedreven inzichten van Copilot. De op maat gemaakte escape room is een kans voor alle deelnemers om te ervaren, te verkennen en te ontdekken hoe ze M365 Copilot kunnen gebruiken. De hands-on uitdagingen bieden waardevolle inzichten in het potentieel van AI voor het verbeteren van de efficiëntie en betrokkenheid op de werkplek.

Ga voor meer informatie over Reply’s M365 Copilot adoptie-aanpak, de AI-Scape Room en Reply’s AI-gebaseerde oplossingen naar: www.reply.com

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en internet of things. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom en media; industrie en diensten; banken en verzekeringen; en publieke sectoren www.reply.com

WM REPLY

WM Reply is het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in het verbeteren van het dagelijks leven van werknemers door middel van moderne werkplekoplossingen en het online verbinden van consumenten met producten en ervaringen waar ze van houden. We ondersteunen onze klanten van begin tot eind; we ontwerpen en bouwen hun oplossing en vergemakkelijken de implementatie. We zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen profiteren van de voordelen van de cloud, maar deze ook benutten. We worden erkend als leiders binnen Sitecore, Dynamics 365, Office 365 en de producten daarbinnen zoals SharePoint, Power Platform, Yammer en Microsoft Teams. We zijn vijf keer Microsoft Gold Partner! We hebben een kleurrijk team dat bekend staat om zijn verbeeldingskracht, levering, passie voor technologie en vooral zijn trots op levering. www.wm.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr