16:00 uur 15-05-2024

NetApp onthult eengemaakte dataopslag ontworpen voor het AI-tijdperk

Intelligente data-infrastructuur aangestuurd door de nieuwe AFF A-Serie met geïntegreerde dataservices zet AI massaal in en vereenvoudigt elke workload op schaal

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf gespecialiseerd in intelligente data-infrastructuur, kondigde vandaag nieuwe, toonaangevende AFF A-Serie systemen aan die de meest veeleisende IT-workloads kan aansturen waarmee klanten geconfronteerd worden, inclusief GenAI, VMware en bedrijfsdatabases. NetApp voerde ook een release door van uitgebreide capaciteiten binnen haar portfolio om klanten te helpen efficiënter te werken wanneer zij hun data aanwenden om innovatie te bevorderen.

In het AI-tijdperk voelen organisaties een zekere druk om innovatie te versnellen, nieuwe klantenervaringen te onthullen, cyberbedreigingen te slim af te zijn en steeds meer aan productiviteit te winnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr