22:03 uur 15-05-2024

Kinaxis gekozen door Harley-Davidson als supply chain-beheerplatformoplossing

Partnerschap gaat de efficiëntie van de toeleveringsketen voor het iconische motormerk verbeteren

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® Inc. (TSX: KXS), een wereldleider op het gebied van end-to-end supply chain-orkestratie, heeft vandaag aangekondigd dat Harley-Davidson (NYSE: HOG), het meest iconische motormerk ter wereld, Kinaxis heeft gekozen om de transformatie van de wereldwijde toeleveringsketen van het bedrijf te versnellen.

“We zijn zo trots om deel uit te maken van het traject van dit legendarische bedrijf om de prestaties van de toeleveringsketen te transformeren,” aldus John Sicard, president en CEO van Kinaxis. “Ik wil graag bijdragen aan het aanhoudende succes van het bedrijf en samen aan dit opwindende traject beginnen.”

Kinaxis biedt end-to-end transparantie in de supply chain en verbeterde mogelijkheden voor vraagplanning om sneller en met meer nauwkeurigheid aan te passen en te reageren op eventuele veranderingen in de vraag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr