22:14 uur 15-05-2024

Andersen Global lanceert lidfirma in België

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global introduceert Andersen in België als Seeds of Law, een samenwerkende firma sinds 2022 dat de eerste aangesloten firma in het land wordt die het merk Andersen aanneemt.

Andersen in België is een full-service advocatenkantoor onder leiding van de partners en medeoprichters Leo Peeters en Koen de Puydt; en Jan Ghysels, die zich in 2022 bij het directiecomité voegde. Het kantoor is gespecialiseerd in vennootschaps- en handelsrecht, vastgoed, bouw, administratief recht en arbeidsrecht. Daarnaast werkt het team nauw samen met nationale en internationale klanten, waaronder het midden- en kleinbedrijf, beursgenoteerde bedrijven en ondernemers.

“De samenwerking met de aangesloten en samenwerkende bedrijven in de afgelopen jaren heeft de capaciteiten van ons bedrijf ondersteund en de positie van ons bedrijf op de markt versterkt,” aldus Leo. “De aanname van het merk Andersen weerspiegelt onze toewijding om klanten multidisciplinaire, naadloze oplossingen te bieden om aan hun evoluerende behoeften binnen en buiten België te voldoen.”

Mark L. Vorsatz, algemeen voorzitter en CEO van Andersen, verklaarde: “Gedurende hun tijd als samenwerkend bedrijf heeft het Seeds of Law-team zowel cliënten als collega’s voortdurend onder de indruk gebracht met hun uitgebreide kennis en gedeelde waarden. Hun aanname van het Andersen-merk toont verder hun inzet voor een naadloze klantenservice terwijl we samenwerken om een toonaangevende wereldwijde organisatie te zijn.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC en heeft nu meer dan 16.000 professionals wereldwijd en een aanwezigheid op meer dan 450 locaties via de aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr