05:36 uur 14-05-2024

NTT DATA gaat digitale transformatiediensten leveren voor Salesforce

Nieuwe diensten zijn bedoeld om de interne applicatieomgeving van Salesforce te stroomlijnen

PLANO, Texas–(BUSINESS WIRE)– NTT DATA, leider op het gebied van digitale bedrijfs- en IT-diensten, is door Salesforce, de nummer 1 AI CRM, geselecteerd om de applicatieomgeving van het bedrijf te helpen standaardiseren en stroomlijnen.

NTT DATA zal het beheer en de ontwikkeling van applicaties binnen de hele Salesforce-organisatie ondersteunen, inclusief het interne exemplaar van Salesforce. De applicaties omvatten Salesforce Sales, Marketing, Service, Experience en Commerce Clouds, MuleSoft, Heroku, Slack en honderden apps van derden en op maat gemaakte apps.

“We houden ervan de experts te zijn tot wie de experts zich richten en we zijn trots op onze samenwerking met Salesforce als reseller en AppExchange-partner. We hebben een 360-graden partnerschap dat go-to-market omvat en nu een robuuste omgeving van interne applicaties,” aldus Aaron Millstone, Chief Growth Officer, NTT DATA North America.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NTT DATA

Amy.Baj@nttdata.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr