18:50 uur 09-05-2024

Tecnotree werkt met people+ai samen om Open Cloud Compute-infrastructuur en AI-standaardisering te bevorderen

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider op gebied van digitale platformen en services voor AI, 5G, en op de cloud gebaseerde technologieën, kondigde haar partnerschap met people+ai aan, een initiatief van de non-profit EkStep Foundation, om mee te werken aan het OCC-project (Open Cloud Compute).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240509502677/nl/

Als marktleider in TM Forum Open API Conformance, staat Tecnotree onbetwist aan de top met het hoogste aantal gecertificeerde API’s van alle leden. Met 59 gecertificeerde Open API’s en nog eens 17 transformatie-API’s van Camara gedefinieerd door GSMA, biedt Tecnotree een ruim aanbod met maar liefst 76 API’s. Dankzij deze uitgebreide API-portfolio kan Tecnotree meer dan 250 out-of-the-box journeys ondersteunen binnen de order-to-cash en bevoorradingscyclus for monetisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander, CMO van Tecnotree

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr