21:17 uur 09-05-2024

Londen wordt de gastplaats voor de tweede jaarlijkse Global Wealth Conference, bedoeld om positieve verandering teweeg te brengen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De Sovereign Wealth Fund Institute (SWFI) kondigt trots aan dat de Global Wealth Conference (GWC) voor het tweede jaar op rij naar Londen terugkeert, deze keer van 28 tot 30 mei 2024. Voortbouwend op het overdonderende succes van het inaugurale evenement, zal de GWC 2024 opnieuw een select aantal sectorleiders bijeenbrengen om hun expertise binnen diverse domeinen te delen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240509984460/nl/

London Set to Host Second Annual Global Wealth Conference, Driving Positive Change (Photo: AETOSWire)

London Set to Host Second Annual Global Wealth Conference, Driving Positive Change (Photo: AETOSWire)

“Ons inaugurale evenement in Londen was een groot succes, we zijn dan ook bijzonder opgetogen om er dit jaar terug te keren,” aldus Lakshmi Narayanan, voorzitter van SWFI. “De Global Wealth Conference herbevestigt ons collectief engagement als bewaarders van wereldwijde welvaart, en we kijken gretig uit naar de zinvolle gesprekken en samenwerkingen die uit deze bijeenkomst zullen voortspruiten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nausheen Shamsher

pr.nausheenshamsher@gmail.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr