15:33 uur 09-05-2024

CITECH kondigt memorandum van overeenstemming aan met WiSA Technologies voor de integratie van WiSA E in haar mediastreamers uit de HiFi ROSE-serie

CITECH demonstreert WiSA E-ontvangermodule tijdens HIGH END-audioshow in München op 9-12 mei 2024

BEAVERTON, Oregon–(BUSINESS WIRE)– WiSA Association, een dochteronderneming van WiSA Technologies, Inc. (Nasdaq: WISA) en een toonaangevende innovator op het gebied van draadloze audiotechnologie voor intelligente apparaten en home entertainment-systemen van de volgende generatie, en CITECH Co., Ltd (004920.KS), een toonaangevende, in Zuid-Korea gevestigde fabrikant van hifi-audioproducten, digitale reclame-/informatiekiosken en mediaproducten voor telecommunicatie, hebben vandaag bekendgemaakt dat de twee bedrijven een strategisch samenwerkingsverband hebben gesloten, opgezet om de krachtige WiSA E-software van WISA te integreren in de mediastreamers uit de HiFi ROSE-serie van CITECH. Daarnaast is CITECH van plan een ontvangermodule te ontwikkelen voor verkoop aan luidsprekerpartners van het bedrijf om de implementatie van WiSA E-compatibele luidsprekers te versnellen. De combinatie van de WiSA E-ontvangermodule en de HiFi ROSE-mediastreamer met WiSA E-functionaliteit zorgt voor een naadloze doorvoer van WiSA’s hoogwaardige draadloze meerkanaalsaudio. CITECH demonstreert haar assortiment HiFi ROSE-mediaspelers tijdens de HIGH END-audioshow in München, Duitsland van 9 tot en met 12 mei.

“Het vervult ons met trots de WiSA E-functionaliteit in te bouwen in onze producten om onze klanten uitstekende draadloze meerkanaalsaudio te kunnen bieden,” aldus Sean Kim, Chief Operating Officer van CITECH. “Onze HiFi ROSE-productlijn levert geluidskwaliteit van wereldklasse voor luisteraars die op zoek zijn naar het bereik, de details en de algehele muzikaliteit van een werkelijk audiofiel systeem in één enkel, gebruiksvriendelijk product. De WiSA E-technologie past perfect binnen onze merkreputatie van topkwaliteit en maakt het voor onze klanten eenvoudig om te genieten van immersieve audio, direct uit de verpakking.”

CITECH beoogt een tweeledige benadering bij het op de markt brengen van WiSA E-technologie. Door middel van haar merk HiFi ROSE stelt CITECH mediastreamers in staat tot 6 kanalen draadloze audio uit te zenden met behulp van de WiSA E-zendertechnologie. Om de markt te voorzien van een aantal WiSA E-gecertificeerde luidsprekers heeft CITECH een WiSA E-ontvangermodule ontwikkeld die beschikbaar zal worden gesteld aan de talrijke luidsprekerpartners van CITECH voor integratie in hun luidsprekerproducten.

“CITECH is een ideale partner voor WiSA,” aldus Tony Ostrom, President van de WiSA Association. “Het bedrijf richt zich op het bouwen van een ecosysteem van interoperabele WiSA E-gecertificeerde luidsprekers als aanvulling op hun assortiment mediastreamers. We moedigen elk luidsprekersysteem dat onderdeel wil worden van het WiSA E-ecosysteem aan om contact op te nemen met CITECH. De ontvangermodule van dat bedrijf is de perfecte basis voor het bouwen van WiSA E-gecertificeerde luidsprekers.”

Bezoek CITECH op de HIGH END-audiobeurs in de MOC – Event Center Messe München van 9 tot 12 mei, hal 2, stand G04/J03. CITECH toont haar assortiment HiFi ROSE-mediastreamers en demonstreert de ontvangermodule die is ontworpen om luidsprekerfabrikanten in staat te stellen eenvoudig WiSA E-gecertificeerde ontvangerfunctionaliteit in hun luidsprekers in te bouwen.

  • Neem voor meer informatie over CITECH en de HiFi ROSE-productlijn contact op met Sean Kim via seankim@citech.kr.
  • Neem voor meer informatie over WiSA E-technologie of het WiSA E-licentieprogramma contact op met Tony Ostrom, President van de WiSA Association, via tostrom@wisatechnologies.com.
  • Voor een WiSA E-demonstratie tijdens de HIGH END-beurs kunt u een e-mail sturen naar James Cheng, jcheng@wisatechnologies.com.

Over de WiSA Association

WiSA® geeft voorlichting en aanbevelingen met betrekking tot oplossingen voor ruimtelijke audio in de woning. De WiSA Association werkt met technologie ontwikkeld door WiSA Technologies, Inc. en werkt samen met toonaangevende producenten van consumentenelektronica, technologieleveranciers, retailers en ecosysteempartners om immersieve audio toegankelijk te maken voor iedereen. WiSA, LLC – de Wireless Speaker and Audio Association – is een volle dochteronderneming van WiSA Technologies, Inc. Ga voor meer informatie over WiSA naar: www.wisatechnologies.com.

Over WiSA Technologies, Inc.

WiSA Technologies, Inc. (NASDAQ: WISA) is een toonaangevende leverancier van draadloze immersieve geluidstechnologie voor intelligente apparaten en voor home entertainment-systemen van de volgende generatie. In samenwerking met toonaangevende merken en fabrikanten van consumentenelektronica, zoals Harman International – een divisie van Samsung, LG, Hisense, TCL, Bang & Olufsen, Platina audio en anderen levert het bedrijf een draadloze immersieve geluidservaring voor high-definition content, zoals films en video, muziek, sport, gaming/e-sports, enzovoort. WiSA Technologies, Inc. is een van de oprichters van WiSA™ (de Wireless Speaker and Audio Association), een vereniging die ten doel heeft gesteld normen voor draadloze audio-interoperabiliteit vast te stellen en samen te werken met toonaangevende producenten van consumentenelektronica, technologieleveranciers, detailhandelaren en ecosysteempartners om de technologieën voor ruimtelijke audio van WiSA Technologies, Inc. onder de aandacht te brengen van een breed publiek en op de markt te brengen. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Beaverton, Oregon en verkoopteams in Taiwan, China, Japan, Korea en Californië.

Over CITECH Co., Ltd

CITECH Co., Ltd. produceert en verkoopt identificatie- en kaartjesautomaten in Zuid-Korea. Het bedrijf produceert ook digitale reclame- en informatiekiosken, hifi-audio en mediaproducten voor telecommunicatie. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt tevens zendapparatuur, digitale content en toegangscontrolesystemen, verhuurt apparatuur, exploiteert restaurants en verkoopt levensmiddelen. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf software, verkoopt het bedrijf hardwaregerelateerde tools en programma’s, en exploiteert het bedrijf online onderwijs- en leerplatforms. Het bedrijf was voorheen bekend onder de naam Sam Yung Holdings Co., Ltd. en wijzigde de naam in april 2015 in CITECH Co., Ltd. CITECH Co., Ltd. werd opgericht in 1967 en heeft haar hoofdkantoor in Seoul, Zuid-Korea.

Safe Harbor-verklaring

Dit persbericht bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst (‘forward-looking statements’) in de zin van Section 27A van de Securities Act uit 1933, inclusief amendementen, en Section 21E van de Securities Exchange Act uit 1934, inclusief amendementen. Deze uitspraken hebben geen betrekking op historische feiten. In sommige gevallen zijn deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te herkennen aan woorden en uitdrukkingen als “zullen”, “kunnen”, “verwachten”, “de intentie hebben”, “plannen”, “streven”, “anticiperen”, “geloven”, “schatten”, “voorspellen”, “potentieel”, “aanhouden”, “waarschijnlijk”, “gaan”, “mogelijk” en variaties van deze en vergelijkbare uitdrukkingen, of de ontkennende vorm van deze of vergelijkbare uitdrukkingen. Dergelijke uitspraken met betrekking tot de toekomst, met inbegrip van de uitspraken in dit bericht met betrekking tot onze zakelijke mogelijkheden en vooruitzichten, alsmede onze licentie-initiatieven en verwachtingen, zijn noodzakelijkerwijs gebaseerd op schattingen en veronderstellingen die, hoewel ze door ons en ons management als redelijk worden beschouwd, inherent onzeker zijn. De lezer wordt gewaarschuwd geen overmatig vertrouwen te vestigen op deze uitspraken met betrekking tot de toekomst. De werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die in deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden aangegeven als gevolg van risico’s en onzekerheden in verband met, onder meer: de mate waarin de licentienemer de gelicentieerde technologie in zijn producten implementeert, als dat al het geval is; de tijdlijn voor een dergelijke implementatie; onze huidige liquiditeitspositie en de noodzaak om aanvullende financiering te verkrijgen ter ondersteuning van lopende activiteiten; algemene markt-, economische en andere omstandigheden; ons vermogen om door te gaan als een stabiele onderneming; ons vermogen om de notering van onze gewone aandelen op Nasdaq te behouden; ons vermogen om de kosten te beheersen en onze operationele en budgetplannen uit te voeren; ons vermogen om onze financiële doelen te bereiken; en andere risico’s, zoals vollediger beschreven in de documenten die door ons zijn ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission. De informatie in dit persbericht weerspiegelt de omstandigheden op de datum van dit persbericht. We nemen niet de verplichting op ons uitspraken met betrekking tot de toekomst te herzien op basis van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen, of andere omstandigheden, behoudens voor zover we hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers:

David Barnard, LHA Investor Relations, 415-433-3777, wisa@lhai.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr