00:29 uur 09-05-2024

Boomi onthult nieuwe visie met strategische overnames en de nieuwste innovaties tijdens Boomi World 2024

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi ™, leider op gebied van intelligente integratie en automatisering, onthulde vandaag haar visie voor de toekomst van het bedrijf, samen met een aantal strategische overnames en belangrijke productaankondigingen tijdens Boomi World 2024. Met wereldwijd meer dan 20.000 klanten en een netwerk van ongeveer 800 partners over de hele wereld, neemt Boomi het voortouw om de sector naar de toekomst te leiden, met aandacht voor integratie en automatisering, API-beheer en databeheer, die allemaal belangrijker en krachtiger dan ooit tevoren zijn geworden dankzij de opkomst van de AI-economie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508354654/nl/

Boomi Unveils New Vision with Strategic Acquisitions and Latest Innovations at Boomi World 2024 (Graphic: Business Wire)

Boomi Unveils New Vision with Strategic Acquisitions and Latest Innovations at Boomi World 2024 (Graphic: Business Wire)

In zijn inleiding benadrukte Steve Lucas, CEO van Boomi, de transformatieve impact van iPaaS (integration platform as a service), en richtte de schijnwerpers op de cruciale rol voor het verbeteren van snelheid, soepelheid en doeltreffendheid binnen bedrijfsactiviteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Kristen Walker

Internationale bedrijfscommunicatie

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr