14:43 uur 08-05-2024

Verimatrix XTD Enterprise Suite triomfeert op 2024 Cybersecurity Excellence Awards

De prijs erkent het voortdurende leiderschap van Verimatrix op het gebied van innovatie in de beveiliging van mobiele toepassingen voor ondernemingen

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Verimatrix XTD Enterprise Suite een prestigieuze 2024 Cybersecurity Excellence Award heeft gewonnen. De onderscheiding van dit jaar is de meest recente in een meerjarige reeks van prijzen, waarmee Verimatrix XTD wordt erkend als de vertrouwde, bedrijfsbrede oplossing voor de beveiliging van mobiele toepassingen bij uitstek.

De Verimatrix XTD Enterprise Suite is de cyberbeveiligingsoplossing op maat geworden voor ondernemingen die hun iOS- en Android-toepassingen willen beschermen tegen reverse engineering en andere cyberaanvallen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggerscontact Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Mediacontact Verimatrix:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr