15:07 uur 08-05-2024

Uit nieuw marktonderzoek blijkt dat tot 20% van AI-initiatieven mislukken zonder intelligente data-infrastructuur

Door NetApp gesponsord onderzoek door een toonaangevend marktonderzoeksbureau identificeert de belangrijkste componenten voor de implementatie van succesvolle AI-initiatieven, waarbij data-infrastructuur wordt genoemd als fundamenteel voor het verantwoord opschalen van AI

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, heeft vandaag inzichten onthuld uit zijn nieuwste rapport over het evoluerende landschap van AI in de onderneming. Het IDC White Paper, gesponsord door NetApp, ‘Scaling AI Initiatives Responsibly: The Critical Role of an Intelligent Data Infrastructure*,’ onthult de verschillende uitdagingen en zakelijke voordelen op verschillende niveaus van AI-volwassenheid en biedt inzicht in de succesvolle strategieën van toonaangevende organisaties in hun inspanningen om de AI- en GenAI-werklast op verantwoorde wijze op te schalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr