23:27 uur 08-05-2024

Tecnotree werkt samen met people+ai om Open Cloud Compute-infrastructuur en AI-standaardisering te bevorderen

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider op gebied van digitale platformen en services voor AI, 5G, en op de cloud gebaseerde technologieën, kondigde haar partnerschap aan met people+ai, een initiatief van de non-profit EkStep Foundation, om toe te treden tot het OCC-project (Open Cloud Compute).

OCC bestaat uit een intergeconnecteerd netwerk van microdatacentra, en op basis van dit model heeft India ongeveer 10.000 microdatacentra nodig om haar compute power infrastructuur te bevorderen. Het netwerk is bedoeld om compute capaciteiten dichter bij eindgebruikers te brengen, om te zorgen voor snellere verwerking, lagere latentie en sterkere gegevenssoevereiniteit. Tecnotree werkt samen met het OCC-initiatief om de toekomst van AI in India vorm te geven door een API-abstractielaag uitgelijnd met telecommunicatiestandaarden te implementeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander, Tecnotree CMO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr