15:40 uur 08-05-2024

Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award verlengt de deadline voor inschrijving tot eind mei

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Onder de vleugels van de Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives, heeft de UAE Water Aid Foundation (Suqia UAE) de deadline verlengd voor de inschrijving voor de 4e cyclus van de Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award, met een totale prijzenpot van USD 1 miljoen. De award beoogt om duurzame en innovatieve oplossingen te vinden om wereldwijd de waterschaarste aan te pakken. Bedrijven, R&D-centra, onderzoeksinstellingen, innovators en jongeren kunnen hun inschrijving tot 31 mei 2024 indienen. Dit moedigt de ontwikkeling aan van innovatieve projecten, technologieën en prototypes voor het ontzilten en zuiveren van water aan de hand van hernieuwbare energiebronnen, waaronder zonne-energie, windenergie, biomassa, waterkracht, osmose-energie en geothermische technologieën.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240507469354/nl/

Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award extends application deadline until end of May (Graphic: AETOSWire)

Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Water Award extends application deadline until end of May (Graphic: AETOSWire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
Autoriteit voor elektriciteit en water van Dubai

+971552288228

shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr