03:51 uur 08-05-2024

LTIMindtree en IBM werken samen aan watsonx Center of Excellence voor generatieve AI

WARREN, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met IBM om een wereldwijd, gezamenlijk Generative AI Center of Excellence (CoE) op te richten in India, een co-innovatiecentrum dat de kracht van van het IBM watsonx AI- en dataplatform en de technische vaardigheden van LTIMindtree combineert.

Open innovatie stimuleert de groei van AI-technologie voor ondernemingen en helpt organisaties met het toepassen van AI-oplossingen om zakelijke uitdagingen op te lossen. Het is dezelfde open innovatie die een sleutelrol speelt in de samenwerking tussen LTIMindtree en IBM.

Het plan is om via het CoE van LTIMindtree en IBM een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden, waarbij de expertise van LTIMindtree op het gebied van het aanpassen van data- en machine learning-modellen en full-stack engineering wordt gecombineerd met IBM watsonx-technologie, waaronder watsonx.ai, watsonx.data en watsonx.governance, en AI-assistenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij LTIMindtree
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr