14:17 uur 08-05-2024

Infobip werkt met Bolt samen om veilige ride-sharing te bieden

Toevoeging van een omnichannel-laag voor authenticatie met RCS Business Messaging

VODNJAN, Kroatië–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende ride-sharing bedrijf Bolt geeft prioriteit aan veiligheid en innovatie voor bestuurders en klanten. Het onderzocht 2FA-leveringsopties (Two Factor Authentication) via rijke mediakanalen die een probleemloze, gemarkeerde ervaring konden bieden. Uiteindelijk werd geopteerd voor RCS Business Messaging, met sms als back-upkanaal voor een vlotte omnichannel-oplossing via het wereldwijde communicatieplatform Infobip.

Het partnerschap van Infobip met Google en Mobile Network Operators (Telefonica, Vodafone en Deutsche Telekom) in Duitsland stelde Bolt in staat om RCS Business Messaging in hun channelmix te integreren. Bolt biedt bestuurders en klanten voortaan een interessante authenticatie-ervaring, met het voordeel van end-to-end codering tijdens:

  • Onboarding: Wanneer een nieuwe bestuurder of klant zich voor de services van Bolt aanmeldt, kan een OTP (one-time password) via RCS Business Messaging worden verzonden om het telefoonnummer te controleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marcelo Nahime

Internationale PR-manager, Infobip

marcelo.nahime@infobip.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr