08:43 uur 08-05-2024

freenet maakt gebruik van 1GLOBAL eSIM-infrastructuur om eigen roamingdienst te lanceren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– freenet, de grootste onafhankelijke aanbieder van mobiele diensten in Duitsland , is een partnerschap aangegaan met het wereldwijde telecommunicatienetwerk 1GLOBAL om zijn nieuwe aanbod, freenet Travel, van connectiviteit te voorzien.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240506617839/nl/

1GLOBAL provides roaming services to 7.5 million freenet customers. (Graphic: Business Wire)

1GLOBAL provides roaming services to 7.5 million freenet customers. (Graphic: Business Wire)

Dit nieuwe product creëert direct toegevoegde waarde voor freenet-klanten die van plan zijn andere landen te bezoeken. Of het nu gaat om zakenreizen of vakantie, het berekenen van roamingkosten en dataverbruik in het buitenland kan vaak ingewikkeld zijn. Het grote voordeel van 1GLOBAL eSIM’s is dat miljoenen freenet-klanten naadloos mobiel internet kunnen gebruiken in landen buiten de EU en zo hoge roamingkosten vermijden.

“We zijn wereldwijd een van de weinige providers die eSIM’s zelf kunnen leveren en configureren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

1GLOBAL

Ingmar Remus en Thomas Klimmek

1global@siccmamedia.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr