23:12 uur 08-05-2024

Boomi verdubbelt zijn positie op het gebied van API-beheer met belangrijke overnames

Met nieuwe aanbiedingen kunnen bedrijven compromisloos uitbreiden en de wildgroei aan API’s beheren met robuust, enterprise-grade en geïntegreerd API-beheer waarmee klanten snel API’s kunnen aanbieden, ontdekken, beveiligen en oneindig kunnen uitbreiden in één end-to-end platform

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat het de geïntegreerde API-beheeractiviteiten van APIIDA en de API-beheeractiva van Cloud Software Group heeft overgenomen. Dit stelt de bedrijven in staat om snel en veilig bedrijfswaarde te leveren via API-producten in één end-to-end platform. Beide overnames versnellen Boomi’s roadmap om oplossingen te leveren voor de meest urgente uitdagingen van API-beheer waar bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508857814/nl/

Boomi Doubles Down on API Management with Key Acquisitions (Graphic: Business Wire)

Boomi Doubles Down on API Management with Key Acquisitions (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr