15:34 uur 07-05-2024

De internationale RegTech-consolidator Corlytics neemt een RegTech-platform van Deloitte UK over

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Corlytics, wereldleider op gebied van technologie voor regelgevende intelligentie en beleidsnaleving, heeft een digitaal RegTech-platform van Deloitte UK overgenomen. De fusie van de twee platformen is transformationeel en voltooit de cyclus van beoordeling en implementatie van regelgevingen. De aankondiging volgt kort op de investering van Verdane vorige maand in het meerderheidsbelang van het bedrijf, waarmee Corlytics’ wereldwijde categorieleiderschap werd verstevigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240507937391/nl/

John Byrne (Corlytics CEO), Kent Mackenzie (Corlytics COO) (Photo: Business Wire)

John Byrne (Corlytics CEO), Kent Mackenzie (Corlytics COO) (Photo: Business Wire)

Corlytics is rechtstreeks met de internationale regulatoren verbonden en is de enige oplossing waarmee klanten kunnen afstemmen op regelgevingsvereisten en hierop kunnen anticiperen, iets waarvoor steeds hogere ‘proof of compliance’-niveaus vereist zijn.

De toevoeging van dit RegTech-platform van Deloitte UK ondersteunt nauwkeurige implementatie van regelgevende wijzigingen binnen de hele levenscyclus dankzij synchronisatie van monitoring van de regelgevingen en beleidsmanagement met controles.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

liza@milkandhoneypr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr