15:00 uur 07-05-2024

Cyemptive Technologies benoemt voormalig partner executive van IBM en Hitachi en Europees ondernemer Wessel Graatsma tot vicepresident Cybersecurity Solutions Europe

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Cyemptive Technologies, een bekroonde leverancier van preventieve cyberbeveiligingsoplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid, heeft vandaag aangekondigd dat het voormalig IBM- en Hitachi-partner executive en Europees ondernemer Wessel Graatsma heeft benoemd tot vicepresident van Cybersecurity Solutions Europe.

In zijn nieuwe functie zal Graatsma verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsontwikkeling en het aansturen van de activiteiten van Cyemptive in geselecteerde Europese markten. In eerste instantie zal hij zich bezighouden met de opbouw van zaken en partnerrelaties in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg), de Scandinavische landen (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland) en Spanje.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Belinda Young

BYPR

+1 206-932-3145

byoung@bypr.com

Rob Pike

Cyemptive Technologies

+1 425-341-9800

info@cyemptive.com

Lynn McLean

SVP of Sales

Cyemptive Technologies

+1 415-515-4691

lmclean@cyemptive.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr