15:00 uur 07-05-2024

Boomi kondigt winnaars 2024 Partner Awards aan

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering heeft vandaag de winnaars bekendgemaakt van zijn 2024 Partner Awards, uitgereikt tijdens de 2024 Boomi Partner Summit in Denver, Colorado. Deze prijzen zijn een erkenning voor innovatieve partners die succesvol gebruik maken van hun relatie met Boomi om bedrijfsresultaten voor klanten te versnellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240507675773/nl/

Boomi Announces 2024 Partner Award Winners (Graphic: Business Wire)

Boomi Announces 2024 Partner Award Winners (Graphic: Business Wire)

De winnaars werden geselecteerd op basis van hoe ze de breedte van het Boomi-platform inzetten om creativiteit en innovatie, omvang en complexiteit, en de impact op het milieu of de maatschappij te bevorderen.

“Als koplopers op het gebied van IT en digitale vooruitgang zijn we verheugd onze waardering uit te kunnen spreken voor onze gewaardeerde partners die onschatbare bijdragen aan het succes van onze gezamenlijke klanten hebben geleverd,” aldus Dan McAllister, Senior Vice President Global Alliances and Channels bij Boomi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr