15:00 uur 07-05-2024

Boomi en RSM US LLP breiden strategische samenwerking uit en versterken middenmarktbedrijven met naadloze integratieoplossingen

CHICAGO & CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi ™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, kondigde vandaag de uitbreiding aan van zijn strategische alliantie met RSM US LLP (“RSM”), de toonaangevende leverancier van assurance-, belasting- en adviesdiensten voor de middenmarkt. Door deze samenwerking zal RSM gebruik maken van het Boomi-platform om bedrijven in het middensegment van de markt te helpen zich te ontwikkelen in een steeds veranderend digitaal landschap.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240507470766/nl/

Boomi and RSM US LLP Extend Strategic Business Alliance to Empower Middle Market Organizations with Seamless Integration Solutions (Graphic: Business Wire)

Boomi and RSM US LLP Extend Strategic Business Alliance to Empower Middle Market Organizations with Seamless Integration Solutions (Graphic: Business Wire)

“Nu middenmarktbedrijven steeds meer overstappen op cloudtechnologieën, is het van cruciaal belang om verschillende systemen en applicaties naadloos op elkaar aan te sluiten,” zegt Shari Lava, Research Director bij IDC. “Veel van hen worstelen echter met gegevens die vastzitten in afzonderlijke systemen, handmatige en tijdsintensieve workflows van medewerkers en beperkte IT-resources om robuuste integratieoplossingen te implementeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Boomi Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr