08:00 uur 06-05-2024

Xylem presenteert ‘Reuse Brew’

Baanbrekend Beiers bier, gemaakt van behandeld afvalwater, markeert belangrijke vooruitgang in waterrecyclingtechnologieën

MUNICH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– In een innovatieve zet om de escalerende waterschaarste in Europa aan te pakken, kondigde wereldleider in watertechnologie Xylem (NYSE: XYL) vandaag de lancering van Reuse Brew aan. Dit unieke Beierse bier is gemaakt van gezuiverd afvalwater van hoge kwaliteit. Het is een belangrijke stap voorwaarts in waterrecyclingtechnologieën en biedt een duurzame oplossing voor de toenemende uitdagingen die de klimaatverandering met zich meebrengt.

De ontwikkeling van Reuse Brew is het hoogtepunt van een samenwerking tussen de leerstoel Brouwerij- en Dranktechnologie van de Technische Universiteit München (TUM), de leerstoel Stedelijke Watersysteemtechniek van de Technische Universiteit München (TUM), de stad Weissenburg in Beieren en Xylem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marlies Poppe

Marketing Communications Director Europa

Telefoon: +49 5102 743555

Marlies.Poppe@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr