22:42 uur 06-05-2024

Voormalig DocuSign- en Oracle-leider benoemd tot 6sense Senior Vice President van GTM International

Andy Champion gaat leiding geven aan EMEA go-to-market strategieën en internationale uitbreidingsinspanningen van het bedrijf overzien

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– 6sense ®, het toonaangevende platform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop B2B-organisaties pijplijn creëren, beheren en omzetten in inkomsten, kondigde vandaag aan dat Andy Champion onlangs is benoemd als Senior Vice President van GTM International. Met zijn indrukwekkende achtergrond brengt Champion meer dan drie decennia aan zeer relevante ervaring in de organisatie, waaronder verkoop- en marketingexpertise bij snelgroeiende, wereldwijd gerichte, private en publieke bedrijven.

“Andy’s ervaring met het opschalen van organisaties, zowel in aantal medewerkers als in omzet, zal een belangrijke rol spelen in onze wereldwijde groeiplannen,” aldus Mark Ebert, SVP Verkoop bij 6sense.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
pr@6sense.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr