12:31 uur 06-05-2024

SINOX Group demonstreert het nieuwe Synlox e-securitysysteem tijdens Eurobike

NEW TAIPEI CITY, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de Eurobike-beurs van dit jaar zal de SINOX Group een demonstratie geven van de gloednieuwe technologie, het Synlox e-securitysysteem. Dit initiatief neemt het voortouw in de traditionele slotenindustrie en wil e-bikes een volledigere bescherming bieden.

SINOX Group demonstreert de gloednieuwe technologische innovatie – het Synlox e-securitysysteem – tijdens de Eurobike-beurs van 2024. Synlox vormt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor e-bikes, die upgradet van sloten die na de aanschaf worden toegevoegd naar het integreren van beveiligingsmechanismen, rechtstreeks in het productieproces. Dit initiatief neemt het voortouw in de traditionele slotenindustrie door van bij het begin volledige bescherming te bieden. Het systeem omvat verschillende componenten, zoals frame lock, battery lock, kickstand lock, en maakt gebruik van CANbus-communicatie, waarmee elektrische fietsen met trapondersteuning in een nieuw tijdperk van mobiel transport worden gebracht en geleidelijk aan naar de IoT evolueren.

De Eurobike-beurs is de grootste professionele beurs ter wereld gewijd aan fietsen en dient als een centraal platform voor fietsen en mobiliteit van de toekomst. Het biedt een geweldige kans om de allernieuwste technologieën en innovatieve oplossingen te demonstreren. Volgens de inaugurale wereldmarktreport van de WBIA (World Bicycle Industry Association), piekte de wereldwijde verkoop van fietsen in 2021 op 96 miljoen stuks, waarbij de populaire elektrische fietsen met trapondersteuning goed zijn voor om en bij 9,7 miljoen stuks. Met een wereldwijd gestaag groeiende vraag naar elektrische fietsen, zijn oplossingen voor een volledige beveiliging van deze fietsen cruciaal geworden. Daarom zal de introductie van de Synlox nieuw momentum in de fietsindustrie injecteren en klanten veiligere en comfortabelere verplaatsingsoplossingen bieden.

Bezoekers zijn van 3 tot 7 juli 2024 welkom om kennis te maken met de verbeteringen die het Synlox-systeem voor de veiligheid van fietsen biedt op de stand in hall 9.1 F88 tijdens de Eurobike-beurs in Frankfurt, Duitsland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SINOX COMPANY LIMITED

Contactpersoon: Raymond Lo

Tel: +886-2-8227-6730 #1822

E-mail: info@sinoxlock.com
Website: https://www.sinoxlock.com/

Check out our twitter: @NewsNovumpr