23:26 uur 06-05-2024

NetApp benoemt Dallas Olson tot Chief Commercial Officer voor marktgroei en inkomstenactiviteiten

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, kondigde vandaag aan dat het Dallas Olson heeft aangesteld als nieuwe Chief Commercial Officer van het bedrijf. Olson zal rapporteren aan César Cernuda, president van NetApp. Met meer dan 25 jaar ervaring zal Olson verantwoordelijk zijn voor het bouwen van teams met hoge prestaties die de planning, operationele activiteiten, activering, betrokkenheid en go-to-market-strategieën als taak hebben.

Als CCO van NetApp zal Olson toezicht houden op de verkoopstrategie en via gespecialiseerde teams groei stimuleren op belangrijke gebieden als AI en Keystone. Zijn activiteiten bestaan uit het vergroten van de marktaanwezigheid, het optimaliseren van verkoopmodellen en het bevorderen van strategische partnerschappen. Door een klantgerichte aanpak aan te sturen en initiatieven te stimuleren stelt Olson zich ten doel NetApp’s positie als marktleider te handhaven en klaar te maken voor versnelde groei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Beleggerscontact:

Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr