23:56 uur 06-05-2024

NanoTemper brengt met Andromeda X Spectral Shift-technologie naar de eiwitproductiemarkt, waardoor Biopharma en CRO’s de efficiëntie van expressiescreening voor recombinante eiwitdoelen kunnen verhogen

SOUTH SAN FRANCISCO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NanoTemper Technologies, bekend vanwege het creëren van biofysische hulpmiddelen die het werk van onderzoekers op het gebied van geneesmiddelenonderzoek versnellen, brengt zijn baanbrekende Spectral Shift-technologie naar de markt voor eiwitproductie met de introductie van Andromeda X, een instrument dat naast de thermische stabiliteit ook de optimale expressie van recombinante eiwitten in ruwe lysaten bepaalt. Andromeda X verhoogt de efficiëntie van eiwitproductieteams bij Biopharma en CRO’s, die nu de mogelijkheid hebben om zuiveringsschema’s voor uitdagende streefwaarden met een lage opbrengst veel sneller te optimaliseren, en met ongekende inzichten over thermische stabiliteit tijdens expressiescreening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Valdez, Director Marketing

john.valdez@nanotempertech.com
415.670.0424

Check out our twitter: @NewsNovumpr