23:18 uur 02-05-2024

Lenovo bevordert focus op klantbeveiliging met nieuwe AI-aangedreven Cyber Resiliency as a Service

  • Lenovo maakt gebruik van zijn leiderschap op het gebied van hardware en zijn Microsoft-beveiligingsoplossingen om de bedrijfscontinuïteit en verbeterde bescherming voor de klant te helpen garanderen
  • Cyberbescherming, detectie, respons en herstel worden geïntegreerd met een grotere zichtbaarheid in het hele digitale landschap voor Lenovo Cyber Resiliency as a Service

MORRISVILLE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), de wereldwijde technologiekrachtpatser, heeft zijn nieuwe op AI gebaseerde Cyber Resiliency as a Service (CRaaS) gelanceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van Lenovo-apparaattelemetrie en het Microsoft-beveiligingssoftwareportfolio, waaronder Microsoft Copilot for Security en Defender for Endpunt. Omdat AI bescherming op meerdere niveaus biedt, integreert de nieuwe oplossing een grotere zichtbaarheid met cyberbescherming, detectie, respons en herstel op alle digitale domeinen en apparaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeno Group voor Lenovo: lenovossg@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr