23:11 uur 02-05-2024

LambdaTest verbetert beveiliging en prestaties met SOCKS5-proxy en HTTP/2-ondersteuning

LambdaTest Tunnel verhoogt de veiligheid en prestaties met SOCKS5-proxy en HTTP/2-ondersteuning. Hiermee kunnen moderne webtoepassingen veilig en efficiënt worden getest in complexe omgevingen.

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd uniform testplatform, kondigt verbeterde functionaliteiten aan binnen de LambdaTest Tunnel-functie. Deze verbeteringen omvatten uitgebreide ondersteuning voor SOCKS5-proxy’s en ingebouwde HTTP/2-protocolafhandeling. Hiermee wordt aan ontwikkelaars en QA-professionals een veiligere, beter presterende en toekomstbestendige testomgeving geboden.

LambdaTest Tunnel integreert nu naadloos met SOCKS5-proxy’s en biedt zo een extra beveiligingslaag voor gegevensoverdracht tijdens het testen. Dit is vooral waardevol voor gebruikers die binnen complexe netwerkomgevingen werken of die onbeperkte toegang tot interne webtoepassingen nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met het persbureau van LambdaTest:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr