09:00 uur 30-04-2024

Uber Polen verhoogt veiligheid en snelheid van chauffeursverificatie met Regula-oplossingen

Uber Polen heeft ervoor gekozen om Regula -documentlezers te integreren en een robuust en betrouwbaar identiteitsverificatieproces op te zetten voor chauffeurs in het hele land. Met dit compacte, maar krachtige hulpmiddel is Uber er niet alleen in geslaagd om chauffeurs en hun identiteitsdocumenten correct te verifiëren, maar ook om de snelheid van de verificatie met drie keer te verhogen. Dit draagt in belangrijke mate bij aan de veiligheid van het platform dat passagiers en chauffeurs op de meest comfortabele en innovatieve manier met elkaar verbindt.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Regula 70X9 documentlezers werden naar drie Uber Verification Centers in Warschau, Krakau en Poznan verzonden. Dit zijn speciale centra waar chauffeurs hun rijbewijzen en identificatiedocumenten inleveren voor een grondige verificatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240430669355/nl/

Regula document readers power the driver verification process for Uber Poland (Photo: Business Wire)

Regula document readers power the driver verification process for Uber Poland (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr