01:58 uur 30-04-2024

Sun Nuclear kondigt een belangrijke update aan om de werkprocessen voor bestralingstherapie te bevorderen

SunCHECK versie 5.0 pakt de uitdagingen van de klinische workflow aan met nieuwe beoordelingsmogelijkheden voor het behandelplan, verbeterde TPS/OIS-integratie, uitgebreidere QA-apparaatcontrole en een op werklijsten gebaseerde gebruikersinterface.

MELBOURNE, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Sun Nuclear, een bedrijf van Mirion Medical kondigde vandaag de komende versie 5.0 aan van de SunCHECK®-software voor uitgebreid kwaliteitsmanagement bij bestralingstherapie. De SunCHECK-software wordt wereldwijd gebruikt door bestralingsafdelingen om het leveringssysteem te controleren en patiënt-specifieke behandelingskwaliteit te verzorgen, alles in één platform. SunCHECK versie 5.0 introduceert een breed scala aan functies en gebruikersgerichte verbeteringen die de workflows optimaliseren en de veiligheid van patiënten centraal stellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240429466817/nl/

Sun Nuclear, a Mirion Medical company, announced the upcoming version 5.0 release of its SunCHECK® software for comprehensive Quality Management in radiation therapy. SunCHECK v5.0 addresses clinical workflow challenges with new treatment plan assessment capabilities, enhanced TPS/OIS integration, expanded QA device control, and worklist-based UI. (Graphic: Business Wire)

Sun Nuclear, a Mirion Medical company, announced the upcoming version 5.0 release of its SunCHECK® software for comprehensive Quality Management in radiation therapy. SunCHECK v5.0 addresses clinical workflow challenges with new treatment plan assessment capabilities, enhanced TPS/OIS integration, expanded QA device control, and worklist-based UI. (Graphic: Business Wire)

De verbonden werkplek voor hogere kwaliteit

De belangrijkste verbeteringen in SunCHECK v5.0 zijn gericht op de visie van een echt verbonden ecosysteem voor kwaliteitsgarantie in bestralingstherapie:

  • Beter en eerder inzicht in de kwaliteit van het behandelplan en de afdelingsnormen op basis van de nieuwe evaluatie van de haalbaarheid en de complexiteit van het plan
  • Grotere continuïteit van klinische doelen en gegevensbeheer bij de overgang van het TPS-systeem (Linac Treatment Planning System)/het OIS-systeem (oncologie-informatiesysteem) naar de SunCHECK-software
  • Automatisering van tijdrovende machinekwaliteitsmetingen door uitgebreide integratie met het PC Electrometer™-apparaat en de 1D SCANNER™-watertank
  • Overzichtelijke werklijsten en intuïtieve patiënt- en machineworkflows in de vernieuwde gebruikersinterface

“Bij elke nieuwe release van SunCHECK verbinden en versnellen we klinische workflows, terwijl we de compatibiliteit uitbreiden zodat artsen effectief kunnen werken, ongeacht hun afdelingsstructuur of apparatuur. Door de efficiëntie te verhogen en de toegang tot kritieke inzichten over de kwaliteit van de behandeling te vergemakkelijken, kunnen we artsen helpen om meer de focus op het verbeteren van de zorg te leggen,” zegt Luis Rivera, President van Sun Nuclear Radiation Therapy.

Demonstraties van de nieuwste software zullen beschikbaar zijn in de Sun Nuclear stand (nr. 930) op de ESTRO Annual Meeting, 3-7 mei in Glasgow, Schotland. Sun Nuclear zal op zondag 5 mei een lunch symposium organiseren, met een welkomstwoord van Tom Logan, Mirion CEO.

“Ik ben verheugd om samen met mijn collega’s van Sun Nuclear bij ESTRO deze mijlpaal te zetten in de verdere ontwikkeling van de SunCHECK-software. Deze aankomende release is een belangrijke stap vooruit en biedt functionaliteit met een grote impact om zorgverleners te ondersteunen bij het leveren van optimale zorg aan patiënten,” aldus Tom Logan, CEO van Mirion.

Meer informatie over het SunCHECK-platform hier.

Over Sun Nuclear

Sun Nuclear maakt deel uit van Mirion Medical, een groep op de gezondheidszorg gerichte merken binnen Mirion. Wij bieden innovatieve oplossingen voor radiotherapie- en diagnostische beeldvormingscentra. Meer dan 5.000 kankercentra wereldwijd vertrouwen op ons voor onafhankelijk, geïntegreerd kwaliteitsbeheer. Met een focus op voortdurende ondersteuning streeft Sun Nuclear ernaar de invoering van technologie te vergemakkelijken, workflows te bevorderen en resultaten te verbeteren met als doel dat zorgverleners echte resultaten kunnen boeken voor patiëntveiligheid. Bezoek ons: sunnuclear.com. Volg ons: @sunnuclear.

Sun Nuclear, SunCHECK, 1D SCANNER en PC Electrometer zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Mirion Technologies, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen van investeerders:
Jerry Estes

ir@mirion.com

Voor mediavragen:
Erin Schesny

media@mirion.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr