20:38 uur 30-04-2024

monday.com maakt de benoeming bekend van haar eerste general manager voor EMEA

Pierre Berlin zal toezicht houden op de groei van monday.com in de regio

LONDEN & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– monday.com Ltd. (NASDAQ: MNDY) (“monday.com”), het multi-product platform waarop alle belangrijke werkaspecten worden uitgevoerd, maakte vandaag de benoeming bekend van Pierre Berlin tot general manager (GM) voor Europa, het Midden-Oosten, en Afrika (EMEA).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240430329321/nl/

Pierre Berlin, monday.com's General Manager of EMEA (Photo: Business Wire)

Pierre Berlin, monday.com’s General Manager of EMEA (Photo: Business Wire)

Deze nieuwe rol maakt deel uit van de hybride regionale structuur van monday.com, die individuele markten sterker maakt en tegelijk een sterke connectie biedt met fundamentele wereldwijde functies, de ‘upmarket’-beweging van het bedrijf ondersteunt en haar wereldwijde leiderschap versterkt. De hybride regionale structuur werd in oktober 2023 tot stand gebracht met de benoemingen van Jamison Powell tot GM voor Noord-Amerika en Dean Swan tot GM voor Azië-Stille Oceaan & Japan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor mediarelaties:
Ilan Manassen

ilanmn@monday.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr