12:04 uur 30-04-2024

De zesde jaarlijkse WIBA Awards 2024 brengt eer aan personaliteiten met de grootste impact op sociale media tijdens de ceremonie van het Filmfestival van Cannes

Gehonoreerden van de voorbije WIBA zijn onder andere Maye Musk, Khaby Lame, Coco Rocha, Richard Orlinski, Nikkie Tutorials, Foodgod en andere internationale trendsetters

CANNES, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– De zesde jaarlijkse WIBA Awards voor personaliteiten van de sociale media die verandering van de wereld als missie in hun vaandel dragen, zal plaatsvinden op 24 mei 2024, in het emblematische Hotel Martinez tijdens het Filmfestival van Cannes. Op dit evenement komen honderden internationale contentcreators van topniveau bijeen, die verantwoordelijk zijn voor de meest virale momenten van het jaar. De avond wordt opgeluisterd met een cocktailreceptie, een galadiner en de Awards-ceremonie met een speciale performance van Sonique.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240426365256/nl/

WIBA Awards 2023 Winners (Photo: Business Wire)

WIBA Awards 2023 Winners (Photo: Business Wire)

De WIBA Awards staan onder toezicht van de World Influencers Association (WIBA) gevestigd in Monaco. Dit is de eerste en enige internationale award die een eerbetoon brengt aan het werk van personaliteiten van de sociale media binnen diverse categorieën, van de Best Beauty Influencer tot de Best Pet Influencer.

In 2023 beschreef het tijdschrift Forbes dit evenement met geïnspireerde woorden. “De jaarlijkse World Influencers Awards brengt de who-is-who van virale momenten maar ook pioniers van digitale lange levensduur bijeen voor het meest gebalde networking-evenement aan de Côte d’Azur.” Dankzij het celebrity-gehalte van zoveel virtueel talent dat zelden in een zelfde fysieke ruimte bijeen is te zien, is de WIBA-ceremonie een spannende, nieuwswaardige gelegenheid om de vinger aan de pols te houden van ‘s werelds sociale media.

De ontvangers van WIBA Awards zorgen voor het vermaak en de opvoeding van een doelpubliek met een massieve, nooit eerder geziene omvang. De vorige titelhouders waren Maye Musk, Khaby Lame, Richard Orlinski, Nusret Gökçe, Ellen Von Unwerth, Gianluca Vacchi, Kat Graham, Kelly Rutherford, Coco Rocha, en vele andere sterren van het internet. De typische ‘instant reach’ van een WIBA Awards balzaal is meer dan 200 miljoen impressies.

Mariia Grazhina Chaplin, CEO van WIBA, gaf volgend commentaar: “Met trots kondig ik de zesde editie van de WIBA Awards aan. Gezien dit karakteristieke evenement samenvalt met het Filmfestival van Cannes, onderhouden de titelhouders, de influencers, hun publiek niet alleen met gedenkwaardige beelden, maar informeren hen ook over de nieuwste ontwikkelingen in cinema via het belangrijkste platform van de sector. Met ons eerbetoon aan de ‘Crème de la Crème’ van nu bevorderen we ook de opinieleiders en trendsetters van morgen. We zijn van plan om later in 2024 WIBA-evenementen in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten te brengen om onze opvoedingsmissie uit te breiden. We willen het potentieel van influencers kanaliseren in een wereldwijde kracht om te handelen voor het goede doel, te streven naar universele vrede en gelijke kansen voor iedereen.”

www.wiba.global

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@wiba.global

Check out our twitter: @NewsNovumpr