16:12 uur 29-04-2024

PROTEINA start wereldwijd klinisch validatieproject met Emory University School of Medicine, VS

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– PROTEINA kondigde vandaag aan dat het een startbijeenkomst heeft gehouden met Professor Janghee Woo en zijn onderzoeksteam aan de Emory University School of Medicine in Atlanta. De bijeenkomst had als doel een begin te maken met de wereldwijde klinische validatie van zijn vlaggenschipproduct, PPI PathFinder BCL2 Dx.

PPI PathFinder BCL2 Dx bevat de “SPID (Single-molecule Protein Interaction Detection)”- technologie van PROTEINA. Deze maakt een zeer gevoelige detectie van eiwit-eiwit interactie (PPI) complexen van de familie van BCL2 eiwitten mogelijk, samen met een meer nauwkeurige voorspelling van PPI-remmers gericht op de BCL2 familie. Voor deze klinische validatie zal PPI PathFinder BCL2 Dx worden gebruikt om de respons van geneesmiddelen te voorspellen bij patiënten met acute myeloïde leukemie (AML). Dit geeft artsen richtlijnen om het wijdverspreide BCL2-gerichte kankermedicijn “Venetoclax” effectiever te kunnen voorschrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason Sang Hyun Park

Business Development Manager

(+82)02-6959-9489

Jason.Park@proteina.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr