03:07 uur 25-04-2024

Parker Aerospace voegt zich bij HyFIVE-consortium om ontwikkeling van vloeibare waterstofbrandstofsystemen in de luchtvaart te bevorderen

Parker Aerospace zal industriële en academische partners ondersteunen op het gebied van emissievrije luchtvaart en bevordert zo zijn inzet voor duurzaamheid en schone technologieën.

CLEVELAND–(BUSINESS WIRE)– Parker Aerospace, een bedrijfsonderdeel van Parker Hannifin Corporation, de wereldleider op het gebied van bewegings- en besturingstechnologieën, zal deelnemen aan het HyFIVE-consortium van industriële en academische partners dat een toonaangevend vloeibaar waterstofbrandstofsysteem en een toeleveringsketen ontwikkelt ter ondersteuning van emissievrije luchtvaart in de jaren 2030.

Naast Parker Aerospace omvat HyFIVE collega-industriepartners Marshall en GKN Aerospace, evenals academische partners University of Manchester, University of Bath en Cardiff University.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Abbey Hudson

Parker Aerospace

949.851.3372

Abbey.Hudson@Parker.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr