02:38 uur 25-04-2024

LTIMindtree sluit FJ24 af met een sterke orderinstroom van $ 5,6 miljard; stijging van 15,7% op jaarbasis

Omzetgroei van 4,4% in USD; groei met een brede basis in alle branches

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies- en digitale oplossingen, heeft vandaag zijn geconsolideerde resultaten bekendgemaakt voor het vierde kwartaal en het volledige jaar eindigend op 31 maart 2024, zoals goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

We hebben FJ24 afgesloten in een moeilijke macro-omgeving en hebben veerkrachtige prestaties geleverd met een omzetgroei over het hele jaar van 4,4% in USD en een EBIT-marge van 15,7%. Onze orderinstroom voor het hele jaar bedroeg USD 5,6 miljard en registreerde een groei van 15,7% ten opzichte van FJ23.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: Shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr