15:16 uur 25-04-2024

Infobip wordt een Independent Software Vendor-partner van Oracle

Klanten kunnen CPaaS-oplossingen aanwenden om conversationele communicatie te bevorderen voor marketing, verkoop en support

VODNJAN, Kroatië–(BUSINESS WIRE)– Infobip, een internationaal cloudcommunicatieplatform en lid van OPN (Oracle PartnerNetwork), kondigde vandaag aan dat het haar relatie met Oracle heeft uitgebreid en nu een ISV (Independent Software Vendor) wordt met toegang tot Oracle Integration Cloud.

Bedrijven die gebruik maken van een Oracle-oplossing, kunnen via OCM (Oracle Cloud Marketplace) naar het omnichannel platform van Infobip gaan. Ze kunnen er snel krachtige interacties orchestreren, helpen om de klantentevredenheid te vergroten, de verkoop bevorderen en prestaties van campagnes verbeteren.

Oracle Cloud Marketplace is een one-stop shop voor Oracle-klanten die op zoek zijn naar betrouwbare bedrijfsapplicaties en services die unieke oplossingen aanbieden, waaronder oplossingen die Oracle Fusion Cloud Applications uitbreiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marcelo Nahime

Internationale PR-manager Infobip

marcelo.nahime@infobip.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr