14:02 uur 24-04-2024

The Missing Piece – TUC s.r.l. stelt TUC.tiny voor: de sleutel voor toegang tot nieuwe mobiliteit

 

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– TUC S.r.l., de Deep Tech Company die bekend staat om haar TUC.technology, lanceert een fundamentele evolutie van haar aanbod: TUC.tiny™. Deze revolutie op gebied van mobiliteit wordt aangeboden met alle functies aan de grondslag van het TUC.technology-patent, uitgegeven in meer dan 140 landen over de hele wereld. Een kleine parel, gebaseerd op de drie technologische pijlers van TUC, mechanische structurering, elektronisch beheer en gegevensuitwisseling, ontworpen om ook met consumentenelektronica in interactie te treden dankzij de integratie van USB Type-C-technologie. TUC.tiny™ wordt de ‘USB of Mobility’, een oplossing die beoogt om de interactie tussen gebruikers en voertuigen te herwerken, teneinde mobiliteit en het dagelijkse leven samen te brengen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240424444788/nl/

TUC dashboard (Photo: Business Wire)

TUC dashboard (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PressMediaLab

pressoffice@pressmedialab.com
+39 345 3398669

https://news.tuc.technology/
press@tuc.technology
+39 392 1513580

Check out our twitter: @NewsNovumpr