21:33 uur 24-04-2024

Parse Biosciences lanceert Laboratory Automation Provider Program en werkt samen met Hamilton, Opentrons Labworks, SPT Labtech

Het programma ondersteunt snellere inzichten voor grootschalige studies en ontwikkeling van geneesmiddelen

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een vooraanstaande leverancier van toegankelijke en schaalbare oplossingen voor single cell sequencing, maakte vandaag de lancering bekend van haar Laboratory Automation Provider Program, aan de hand waarvan leveranciers van automatiseringen de toepassing van Evercode™ single cell-producten van Parse meteen kunnen ondersteunen. Door krachtige automatisering met het Parse Evercode-platform te combineren, zullen klanten een nooit eerder gekende toegang hebben tot high-throughput single cell sequencing, waardoor ze snel inzichten kunnen genereren voor grootschalige studies.

De Evercode single cell-technologie van Parse heeft onderzoekers in staat gesteld om hun projecten op schaal uit te breiden naar miljoenen cellen of nuclei en wordt op grote schaal toegepast binnen de oncologie, immunologie, neurowetenschappen, basisonderzoek en het ontdekken van geneesmiddelen en targets.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr