21:39 uur 24-04-2024

Het merk Antera is terug op de top van producenten van lichtmetalen velgen

Ambassadeur: Roberto Baggio

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Antera:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240424741656/nl/

Roberto Baggio for Antera (Photo: Business Wire)

Roberto Baggio for Antera (Photo: Business Wire)

  • Het merk Antera maakt tijdens de Milan Design Week 2024 zijn comeback op het wereldtoneel met een nieuwe collectie lichtmetalen velgen. Antera, een premium merk gemaakt in Italië, combineert tijdloos design, geavanceerde technologie en de vastberadenheid om elk obstakel te overwinnen.
  • De ambassadeur is voetbalkampioen Roberto Baggio, die dankzij zijn succesvolle carrière en winnaarsmentaliteit de perfecte belichaming is van de Italiaanse merkgeest van ‘No Compromise’.
  • De slogan van de nieuwe reclamecampagne van Antera, ‘Waar instinct samenkomt met genialiteit, wordt de mythe legende’, getuigt van de toewijding, moed en visie van een merk dat zichzelf in de toekomst kan projecteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau Oltre Consulting

PressMediaLAB – Davide D’Amico

E-mail: pressoffice@oltre-consulting.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr