22:20 uur 24-04-2024

Exergen klaagt Baxter International aan om haar recht te verdedigen om gegevens te publiceren over de nauwkeurigheid van orale thermometers

WATERTOWN, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Vorige week spande Exergen Corporation een rechtszaak aan tegen Baxter International Inc. in de United States District Court voor het District Massachusetts. Zoals in de klacht in detail aangestipt, is de rechtszaak van Exergen een reactie op een poging van Baxter om ware verklaringen te censureren die Exergen deed in een wetenschappelijk blad over een zaak van algemeen belang, en een aantal andere kwesties.

Via haar rechtszaak wenst Exergen een wettelijke verklaring dat haar uitspraken niet alleen waar zijn, maar dat zij onder het recht op het Eerste Amendement (vrijheid van meningsuiting) vallen. Exergen verwacht dat deze zaak bij de rechtbank zal worden uitgeklaard.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

exergen@matternow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr